Talarn elogia la capacitat de resiliència dels municipis rurals

17/05/2022

La Diputació de Lleida dona suport als projectes municipals que estan portant a terme els ajuntaments de Vilanova de l’Aguda i la Sentiu de Sió, ambdós a la Noguera, i amb els quals el president Joan Talarn ha mantingut aquest matí sengles reunions de treball als propis municipis

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts els municipis de Vilanova de l’Aguda i la Sentiu de Sió, a la comarca de la Noguera.



Joan Talarn ha estat rebut a Vilanova de l’Aguda per l’alcaldessa, Montserrat Fornells, i membres de la corporació municipal, amb els quals ha mantingut una reunió de treball.



Posteriorment, s’ha desplaçat fins al municipi de la Sentiu de Sió, on s’ha reunit amb l’alcalde, Josep Torres, i membres de consistori per després visitar les obres del futur Centre de Serveis del municipi.



Amb les dues alcaldies, Talarn ha coincidit en la importància que els consistoris disposin de projectes per fer arrelar la ciutadania a l’entorn rural per a, després, cercar conjuntament les vies de finançament més adients i efectives. “Aquests dos municipis són exemple de resiliència del món rural”, assegura Talarn.
Infolleida