Talarn valora l’esforç dels municipis rurals per mantenir les infraestructures i serveis bàsics

04/10/2022

El president de la Diputació de Lleida ha visitat avui la comarca de la Noguera, concretament els municipis de Castelló de Farfanya, Àger i Preixens

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha valorat avui l’esforç de les alcaldies dels municipis rurals per mantenir les infraestructures i serveis bàsics. Talarn ha pogut comprovar per ell mateix, en la visita realitzada avui a la comarca de la Noguera, que els plans econòmics de la Diputació s’estan utilitzant per arreglar camins i carrers, equipaments municipals com locals socials, el manteniment dels serveis bàsics i la preservació del patrimoni local.


Concretament, el president de la Diputació de Lleida ha visitat els municipis de Castelló de Farfanya, Àger i Preixens. Talarn, acompanyat també per la vicepresidenta Estefania Rufach, ha iniciat el seu periple a l’Ajuntament de Castelló de Farfanya, on ha estat rebut per l’alcalde, Omar Noumri, amb qui ha mantingut una reunió de treball. Posteriorment, han visitat el calabós ubicat dins l’antic Palau dels ducs d’Alba i la torre, ambdós espais restaurats dins del projecte ‘Camí de Sant Jaume: xarxa pel patrimoni’, cofinançat pel fons FEDER, la Diputació de Lleida i el mateix ajuntament.



Un cop finalitzada la visita a Castelló, el president de la Diputació de Lleida s’ha desplaçat fins a Àger, on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Maria Burgués, i membres de la corporació municipal, els quals han explicat al president les tasques dutes a terme pel que fa a infraestructures i accessos al municipi.



Finalment, Joan Talarn s’ha desplaçat fins a Preixens, on ha estat rebut per l’alcalde Joan Eroles. Després d’una reunió de treball amb l’alcalde, el president ha visitat les reformes del casc antic i el local ‘El Cabildo’, arranjat amb ajuts de la Diputació.
Infolleida