Trobada de Rosa Maria Perelló amb els dirigents municipals de la Noguera

09/04/2019

Forma part del seguit de reunions de la presidenta de la Diputació amb els alcaldes per conèixer de primera mà la realitat del territori

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha presidit aquest dilluns una trobada amb els alcaldes de la Noguera a la seu del Consell Comarcal, a Balaguer, on ha estat rebuda per la vicepresidenta Sònia Valero.

La reunió formava part del seguit de trobades que la presidenta està mantenint amb els dirigents municipals en les seus dels diferents Consells Comarcals.

Durant la trobada d’avui, la presidenta de la Diputació ha informat els alcaldes dels diferents projectes que la corporació té en marxa a la Noguera. A més, la presidenta ha pogut conèixer de primera mà la realitat de la comarca i “les seves inquietuds i demandes” que, a través dels seus alcaldes, se li han fet arribar.

En qualsevol cas, Perelló ha dit que l’objectiu és “buscar complicitats entre les administracions” en tots aquells aspectes que afecten el territori, com ara el desplegament de la fibra òptica, el suport als projectes emmarcats dins el programa FEDER i la potenciació entre els ens municipals del servei de secretaris-interventors del Servei d’Assistència Tècnica (SAT), entre d’altres.

Infolleida