Víctor Pueyo i Rosamari Carulla triomfen a la Cursa del Sant Crist 

10/11/2019

La cita ha aplegat prop de 300 participants i ha tingut com a guanyadors de la distància curta Raúl Barrios i Antonia Argilés

La Cursa del Sant Crist de Balaguer, una de les proves més veteranes del panorama atlètic lleidatà, ha tingut avui uns guanyadors també clàssics: Víctor Puyuelo i Rosamari Carulla s’han imposat a la prova llarga, en una jornada que ha aplegat prop de 300 corredors i que també ha celebrat una caminada popular.

Són ja 39 edicions de Cursa del Sant Crist, una cita organitzada pels Runner's Balaguer amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer i que era puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies, els 5 i els 10 kilòmetres. A la cursa llarga, el triomf en la categoria masculina ha estat per a Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca) amb un temps de 33.34, pel davant de Xavi García (FACVAC/Ronhill Team), segon amb 34.04, i de Bernat Barnés (Pedala.cat), tercera amb 34.41. Puyuelo no ha aconseguit batre el rècord de la prova, en mans d’Iván Espílez amb 31.58, amb la qual cosa no s’ha pogut endur el premi especial de 100€ que hi havia per al corredor que ho fes.

En dones, la més ràpida ha estat la gran dominadora de les darreres curses, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) amb un crono de 39.59, seguida d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), segona amb 44.20, i de Montse Magallón, tercera amb 48.18.

Pel que fa als 5 kilòmetres, en homes s’ha imposat Raúl Barrios (Run Gim43) amb una marca de 17.30, seguit de dos representants dels Xafatolls: Josep Ramon Sanahuja, segon amb 18.04, i Genís Alías, tercer amb 18.10. En dones, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners) ha estat la més ràpida amb un registre de 22.45, pel davant de dos corredores de l’equip Esports Truga: Laura Pallejà, segona amb 23.32, i Cecilia Coromina, tercera amb 23.53.

Tots els participants de les curses han rebut com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa del corredor. A més, i entre els diferents serveis, hi ha hagut una carpa de trobada de voluntaris, dutxes i vestidors, assegurança, avituallament d'arribada i guarda-roba. Les dutxes i els vestuaris estaven ubicats a 50 metres de la sortida (Molí de l'Esquerrà). L’entrega de dorsals, samarretes i bossa del corredor s’ha fet en aquest mateix punt entre divendres al vespre i dissabte abans de la cursa.

Infolleida