13ª Trobada de la Gent Gran de la Noguera, el 9 de Juny a Vallfogona de Balaguer

15/05/2018

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla Local d’Inclusió Social, ha organitzat la 13a Trobada de la Gent Gran de la Noguera el dia 9 de juny al municipi de Vallfogona de Balaguer, amb l’objectiu de dinamitzar i fomentar la participació comunitària de la gent gran de la comarca. Aquest any s’ha canviat el format de la trobada i enlloc de fer-la a la sala d’actes del Consell Comarcal, on la capacitat de l’espai limitava el programa i el nombre d’assistents a 80 persones com a màxim, s’ha decidit organitzar-la a fora per augmentar la capacitat de participació i millorar el programa.

La Trobada començarà a les 10.00 del matí amb l’acollida i el lliurament d’acreditacions. Després de la benvinguda institucional, la Caixa presentarà un dels serveis que ofereix de protecció Sènior, i els tècnics del Consell Comarcal oferiran la xerrada «Serveis Socials d’Atenció Primària i Gent gran», per explicar les activitats i els serveis que s’implementen a la comarca. Tot seguit hi haurà la conferència «La Vellesa: Un diamant, font d’un llarg procés» a càrrec ASPID. Fins al migdia es podran visitar els expositors de serveis a l’exterior del pavelló, on actuarà una colla castellera. L’acte continuarà amb un dinar, després del qual hi haurà un monòleg de Joan Pera i un seguit de sorpreses.

Els tiquets per poder assistir a la trobada i al dinar es poden adquirir als casals d’avis de cada municipi o, si no n’hi ha, a l’ajuntament.

Infolleida