Íker Castillo i Gerard Navas campions en categoria aleví del I Súper Gran Slam de pàdel 2020 del Circuit de Menors

22/09/2020

El balaguerí Íker Castillo i el seu company Gerard Navas es proclamen campions en categoria aleví del I Súper Gran Slam de pàdel 2020 del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel celebrat a les instal.lacions del Tarragona Pàdel Indoor (TPI) la darrera setmana d’agost.
En la represa de la competició, després de la cancel.lació de tots els campionats a causa de la pandèmia, els lleidatans van fer valer la seva condició de favorits per endur-se el títol guanyant còmodament els seus partits classificatoris fins arribar a la final. En aquesta, els seus rivals Marc Verdaguer i Àlex Escamilla no les ho van posar gens fácil. Després d’haver de remuntar un mal inici de partit, l’Íker i el Gerard van imposar la seva qualitat per endur-se el torneig amb un resultat de 7/6 6/2.
Tots aquests mesos sense poder competir han fet especial aquest retorn a les pistes i aquesta nova victòria en una temporada post-covid deixa molt bon sabor de boca al jugador de Balaguer i el seu company.
La pròxima cita serà els propers 26 i 27 de setembre al II Súper Gran Slam de Menors que es disputarà novament en terres tarragonines al Global Padel Sports on els joves jugadors lleidatans tornaran a estar entre els favorits al triomf.