Albert Hermoso, bronze al Campionat de Catalunya de Concurs Complet 2019

09/09/2019

El genet olímpic hi va participar amb Mohican SC, de sis anys d'edat

Albert Hermoso va participar aquest cap de setmana al Centre d'Equitació Penedès, a Vilafranca del Penedès, al Concurs Complet d'Equitació Nacional en categoria 1 estrella en el que també es disputava el Campionat de Catalunya Absolut.

El genet, que hi va participar amb dos cavalls joves de 6 anys, Mohican SC i Umbela AA, va aconseguir el bronze amb Mohican SC després d'una puntuació de 33,48 punts a la prova de doma que ja el va col·locar tercer, posició que va mantenir després d'un recorregut de cross i de salt sense falta.

En primera posició va acabar Blanca Garcia amb Sach-Cento i en segona posició Eduardo ViaDufresne amb Gustavo V.

Amb l'euga Umbela AA, Hermoso va aconseguir una puntuació de 32,39 a la prova de doma (segona millor puntuació) i després dels recorreguts de cross i salt sense falta, però amb penalització per excés de temps, va finalitzar la prova en 4a posició.

Hermoso es mostrava satisfet amb els resultats amb els dos cavalls joves, de sis anys, que segons el genet "han fet un gran concurs" que ha servit per preparar la final de cavalls joves que es disputarà del 20 al 22 de setembre a Sevilla.

D'altra banda, en categoria juvenil, el mollerussenc Marçal Piró, alumne d'Albert Hermoso, va aconseguir l'or al campionat de Catalunya amb Kira HDB.