Alemany rep el reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial en els Premis Pimes

28/06/2023

L’acte de lliurament, que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de tres ministres del govern central, suposa un impuls a la iniciativa de la companyia familiar d’Os de Balaguer d’etiquetar els seus productes en català

Torrons i Mel Alemany ha rebut avui el guardó a la millor iniciativa empresarial de Catalunya en la categoria de ‘Qualitat Lingüística Empresarial’ en el marc de la 36a edició dels Premis Pimes, que s’han entregat aquest vespre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). A l’acte de lliurament, hi han assistit el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, els ministres d’Exteriors, Transports i Seguretat Social del Govern de l’Estat, José Manuel Albares, Raquel Sánchez i José Luís Escrivá, respectivament, la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i els consellers d’Empresa i Cultura, Roger Torrent i Natàlia Garriga, entre altres. A més del premi rebut per Alemany, també s’han reconegut les tasques desenvolupades per les pimes en l’àmbit de l’Activisme Empresarial, el Comerç, els Joves, la Projecció Empresarial Catalana, la Segona Oportunitat Empresarial i el Desenvolupament Sostenible.

Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, ha destacat “la gratitud i l’agraïment a Pimec per atorgar-nos aquest premi que suposa un reconeixement a la nostra tasca de comunicar-nos amb la nostra llengua, el català, amb els nostres clients i consumidors”. En aquest sentit, Alemany ha recordat que fa anys que l’empresa familiar d’Os de Balaguer etiqueta els seus productes en català.

En aquesta edició, els Premis Pimes tornen a tenir caràcter solidari i les donacions que es recullen van destinades al programa solidari ‘Emppersona-segona oportunitat’ de la Fundació Pimec, un servei d’acompanyament als empresaris i autònoms que es troben en situació d’atur o en serioses dificultats i que ja ha atès a més de 1.900 persones.
Infolleida. FOTO: Alemany