Balaguer dona el tret de sortida a la5ª Fira del Pernil

08/09/2017

La 5ª Fira del Pernil, organitzada per l’Associació Gastronòmica Amics de l’Ibèric de Balaguer, comptarà amb professionals del món del pernil que donaran consells als visitants per tal d’aprendre a tallar un pernil o saber escollir-lo a l’hora de comprar.

Balaguer acull durant aquest cap de setmana la 5ª edició de la Fira del Pernil, organitzada per l’Associació Gastronòmica Amics de l’Ibèric de Balaguer. Durant tot el cap de setmana, la fira comptarà amb professionals del pernil que duran a terme xerrades, demostracions i tallers per a que tots els visitant puguin aprendre a tallar un pernil o com escollir-lo a l’hora de comprar. Aquesta 5ª  edició de la fira, presenta com a principal novetat la ubicació, que s’ha traslladat al pavelló Molí de l’Esquerrà.

 

Les diferents parades i expositors de la fira estan dividits en dos espais, d’una banda, dins del pavelló s’ubiquen els estands específics del món del pernil, i, a la zona exterior, s’hi poden trobar parades amb productes de proximitat com formatges, vins o embotits.

Ariadna Sánchez