Balaguer donarà el tret de sortida a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan 

08/06/2021

Un any més, Balaguer celebrarà, el proper 23 de juny, la revetlla de Sant Joan. Enguany, el Club Ciclista de Balaguer serà l’encarregat de portar la Flama del Canigó, que l’entregarà a la colla Bastonera i Gegantera de la ciutat. “La Flama de Draco”, l’encesa de la foguera i el concert tribut a “Queen” seran algunes de les propostes que ompliran aquesta celebració 

Balaguer celebrarà, el proper dimecres 23 de juny, la revetlla de Sant Joan. L’arribada de la Flama del Canigó, per part del Club Ciclista de Balaguer que l’entregarà a la Colla Bastonera i Gegantera, donarà el tret de sortida als actes de la primera festa de l’estiu. 

 

El parc de la Transsegre serà l’escenari de l’espectacle de llum i foc “La Flama de Draco”, espectacle previ a l’encesa de la foguera i la lectura del manifest. El piromusical i el concert tribut a “Queen” posaran el punt final a la revetlla d’enguany. 

 

Per tal de respectar els critestir sanitaris, la capacitat serà limitada tot i que, tenint en compte les dimensions del Parc de la Transsegre, no serà necessària la inscripció previa.

Ariadna Sánchez