Balaguer es mou abans del referèndum

06/09/2017

L'ANC escalfa motors abans de la campanya oficial pel referèndum amb quatre conferències obertes a tothom que comencen aquest proper dijous

La primera anirà a càrrec del jurista Josep Costa i parlarà de la legalitat de les urnes. Serà el dijous 7 de setembre (20:30h). L'economista Elisenda Paluzie serà l'encarregada d'explicar la bona salut de les pensions en una república catalana el dissabte 9 de setembre al migdia (12:00h). L'escriptor madrileny Ramón Cotarelo s'adreçarà als no independentistes amb la conferència 'España no tiene futuro sin la independencia de Catalunya' el dimarts 12 de setembre (20:30h). El cicle es clourà el dijous 14 amb l'antic eurodiputat Ernest Maragall (20:00h), que parlarà de la Unió Europea i de com el nou estat pot defensar millor els interessos de la pagesia catalana. Totes les xerrades tindran lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Balaguer.

Paral·lelament l'ANC organitza autocars per assistir a la manifestació de la diada, que enguany tindrà lloc a Barcelona i vol ser la darrera i més multitudinària. La sortida està prevista pel mateix dilluns a les 11 des de l'Estació d'Autobusos, i els tiquets es poden comprar al museu, així com també els dissabtes a la parada de samarretes i domassos del Mercadal.

L'ANC Balaguer fa una crida a tothom a participar als actes de la Diada, i a omplir els balcons de domassos i banderoles pel sí.
Infolleida