Balaguer reactiva la Xarxa de Voluntariats i incorpora els voluntaris cívics

22/07/2020

Aquesta nova figura incrementarà la pedagogia a les places i carrers de la capital de la Noguera i incidirà en la necessitat de portar mascareta i el distanciament físic

La Paeria de Balaguer va reactivar la Xarxa de Voluntariats un cop es van conèixer l'increment de casos de Covid-19 a la ciutat la setmana passada. Aquest és un servei que des del consistori es va activar el passat mes de març i que donava resposta a través del voluntariat a les necessitats produïdes pel confinament.

Ara, en aquesta nova fase, es reforça amb la figura dels voluntaris cívics, uns nous agents que recordaran les principals mesures de seguretat i amb els que la Paeria pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de seguir escrupolosament totes les normes per frenar la pandèmia.

Incidiran en l'ús portar bé la mascareta, la higiene de mans i la distància física en llocs d’alta concurrència. En cas de no complir amb la normativa o no atendre les recomanacions, els informadors podran trucar als agents cívics o bé a la Policia local. Així mateix, informaran a la Xarxa de Voluntariats sobre la relació de situacions en què hagi estat necessari mediar i dels dubtes més freqüents de la ciutadania per poder-hi donar resposta.

Els interessats poden inscriure’s a través del telèfon 660 756 719 o el correu [email protected]

Infolleida