Balaguer serà una de les seus de nilak, un projecte de cohesió territorial a través del teatre i el circ

01/04/2020

Des de l’àrea de cultura també s’anuncia que s’està treballant amb Fira Tàrrega per tal d’acollir residències artístiques i formar par del Pla de Suport a la Creació

El segon cap de setmana de juny el monestir de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer acollirà el projecte nilak, unes jornades pensades per apropar les arts escèniques contemporànies a diferents indrets del territori català.

Amb aquesta aposta, la capital de la Noguera amplia la seva oferta cultural just en un moment on els ajornaments i les cancel·lacions de festivals es succeeixen a causa de la crisis del coronavirus.

Tal i com ha explicat el paer de cultura i comunicació, Arnau Torrente, “des de la Paeria s’està treballant, per una banda, per reubicar en el calendari tota aquella activitat cultural que s’ha vist afectada per la COVID-19 i per l’altra, per tirar endavant tots aquells projectes previstos pel 2020 com la col·laboració amb Fira Tàrrega per tal d’acollir residències artístiques a la ciutat”. El paer apunta que “sempre estem a temps d’ajornar-ho, però ara mateix preferim treballar amb les dates marcades inicialment i traslladar al sector cultural el missatge que des de Balaguer hi apostem decididament”.

El Cabaret delicatessen de nilak, portarà dansa, circ i música a Pinell de Brai (Terra Alta), al pobles de Son de les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà) i Amposta a més de Balaguer. 

 

Infolleida