Bellcaire d’Urgell celebra la Festa Major confinada

16/05/2020

Veïns i veïnes han pogut gaudir des de les seves cases de la cercavila que ha desfilats pels carrers del poble

Des de casa i en format virtual, així és com Bellcaire d’Urgell celebra la Festa Major de Maig enguany. I és que, tot i la situació de confinament, el municipi no s’ha volgut perdre aquesta celebració i és per això que s’han organitzat diferents activitats que els veïns i veïnes han pogut gaudir des de les seves cases. Així doncs, l’emissora de ràdio de la vila i els altaveus de megafonia s’han convertit en els principals canals a través dels quals els veïns han pogut fer balls de saló, sessions de disco o bé escoltar el tradicional repic de campanes. A més a més, des del balcó els veïns i veïnes han pogut gaudir de la cercavila que ha desfilat pels diferents carrers del poble. 

 

Tradicions com el vermut popular o el castell de focs artificials tampoc faltaran en aquesta Festa Major confinada, una celebració que compta també amb una exposició d’aquarel·les i acrílics que es pot consultar de manera virtual a través de les xarxes socials. 

La situació de confinament, però, no ha permès dur a terme algunes de les activitats, com el pregó de Festa Major o la Festa de la Vellesa, que s’han traslladat a la festa major de setembre. 

Ariadna Sánchez