Comencen els tallers de salut bucodental per a la gent gran de la Noguera

19/11/2019

L’Institut Dental de la Noguera i l’Àrea de serveis Social del Consell Comarcal de la Noguera imparteixen tallers de salut bucodental als casals i les associacions de gent gran de la comarca de la Noguera. El primer es va fer a Algerri, el dia 13 de novembre, i s’hi va parlar de patologies com les càries, la sequedat de boca o malalties que poden afectar la salut bucodental. També es recorda la bona tècnica del raspallat i la freqüència, i s’explica l’evolució de la medicina en implantologia i pròtesis dentals. Aquests tallers s’imparteixen des de fa 5 anys a les escoles de la Noguera, on han tingut una molt bona valoració.

Els propers tallers per a la gent gran seran el dia 27 de novembre al casal de Menàrguens  i el dia 4 de desembre al local social “Lo Centro” de Castelló de Farfanya. Les persones que participen als tallers reben un obsequi amb un estoig que conté material per a una bona higiene bucodental.

Es preveu que al gener es tornin a impartir per poder oferir-los a altres municipis de la comarca.

Atansar informació i orientació a les persones grans, amb serveis i tallers que els poden ajudar en el seu benestar, és un dels objectius dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, d’aquí la col·laboració en aquest taller, on professionals proporcionen consells i informacions d’interès per a la higiene i la salut dental a la gent gran de la comarca.

Infolleida