Começos i serveis d’Artesa de Segre s’uneixen en la campanya “No volem la variant”

18/11/2020

En el marc de la campanya “No volem la variant”, els comerços i serveis d’Artesa de Segre han recollit 700 signatures en contra del projecte de construcció de la nova variant de Tremp. La nova campanya denuncia que la nova variant perjudicaria econòmicament el sector comerical

Comerços i serveis d’Artesa de Segre s’han unit per engegar la campanya “No volem la variant”, amb la que pretenen mostrar el seu desacord amb el projecte de la nova variant de Tremp. Cal tenir en compte que des de la construcció de la variant de Ponts, fa deu anys, els establiments han patit una davallada de les vendes, una davallada que, asseguren, s’accentuaria amb aquesta nou projecte. 

 

Així doncs, el moviment “No volem la variant” ha iniciat ja algunes accions per frenar el projecte, com la instal·lació d’una pancarta i la recollida de 700 signatures en contra. 

 

Cal tenir en compte, per altra banda, que l’Ajuntament d’Artesa de Segre va realitzar una enquesta per conèixer l’opinió del nou projecte i, dels 129 vots, un 43,7% va ser en contra. El consistori treballa ara en un segon sondeig davant la poca participació. 

Ariadna Sánchez