Concert jove en el marc dels actes de Fira J

21/03/2024

Aquesta iniciativa pretén oferir una proposta d’oci nocturn i saludable als joves de Balaguer i la comarca. Aquesta activitat, que ja forma part del calendari d’esdeveniments a la ciutat, té una gran acceptació entre el públic jove, i per tant des de la Paeria se segueix amb aquesta proposta de música i oci nocturn, en el marc dels actes que s’organitzen amb motiu de Fira J.

L’alcaldessa de la capital de la Noguera, Lorena González, va presentar ahir al matí aquest concert, conegut com Fira J, acompanyada de la regidora Sandra Madueño; el tècnic de Joventut Francesc Almira; i el president de l’associació de joves, Oriol Gordillo. Durant l’acte de presentació, van destacar que es tracta d’una proposta amb una gran acceptació entre el públic jove, per la qual cosa aquest any han diversificat el cartell perquè hi hagi més varietat musical i pugui arribar a diferents edats.

Les actuacions tindran lloc al pavelló Molí de l'Esquerrà, amb accés lliure, i està previst comencin a partir de la mitjanit del dissabte dia 27 d’abril, amb Manel López; al que seguirà Joan Roca, i finalment K-ZU.

 

Infolleida