Convocat el 2n Premi comarcal de treballs de recerca “Noguera Recerca”

27/02/2024

El Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera obren la segona convocatòria del Noguera Recerca, el premi de treballs de recerca de l'alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca.

 

La finalitat d'aquest premi és incentivar, potenciar i valorar l'esperit de recerca, de treball ben documentat, el sentit crític i la creativitat científica de l'alumnat de 2n de Batxillerat de la comarca, visibilitzant el talent dels instituts del territori i premiant l’excel·lència.

 

Les bases que regulen la concessió dels premis es poden consultar a la web del Servei Educatiu de la Noguera. Cada centre educatiu farà una selecció prèvia dels seus treballs de recerca presentats que tinguin qualificació alta, i en podrà presentar 1 per cada grup classe, amb un mínim de 2 per centre. El termini de presentació dels treballs finalitza el divendres 1 de març de 2024 a les 23.59 h.

 

La jornada de presentació dels treballs finalistes i el lliurament dels premis es farà el dia 19 de març de 2024 a la sala del Cubtural d’Artesa de Segre, a la qual s’ha convidat tot l’alumnat de Batxillerat de la comarca.

 

Com a novetat, el certamen de tindrà format de fira de presentacions. Els 16 treballs presentats seran exposats en diversos itineraris simultanis agrupats per àmbits. D’aquesta manera, els 270 alumnes de batxillerat que hi assistiran podran seleccionar aquelles exposicions que considerin en funció del seu perfil i les seves preferències. Tots els treballs presentats seran avaluats pel jurat, que seleccionarà els 5 que seran premiats, tots ells amb la mateixa assignació: 120 euros.

 

Aquesta convocatòria compta amb el patrocini del Consell Comarcal de la Noguera i la col·laboració de la Paeria de Balaguer, l'Ajuntament de Bellcaire d’Urgell, l’Ajuntament de Ponts i l’Ajuntament d’Artesa de Segre.

 

 

Infolleida