Cristina García rep el Primer Premi a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l’Atenció Primària de Salut 

23/11/2020

Cristina García ha guanyat el Primer Premi a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l’Atenció Primària de Salut 2020, amb un estudi que s’ha dut a terme entre pacients adults diagnosticats de malaltia inflamatòria intestinal. El premi, que té una dotació de 3.000 euros, s’ha atorgat en el marc dels III Premis Sanofi Pasteur-AIFICC-CAMFIC 

Cristina García, infermera del CAP de Balaguer, ha estat la guanyadora del Primer Premi a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l’Atenció Primària de Salut 2020. El seu estudi s’ha dut a terme a Lleida, entre pacients adults diagnosticats de malaltia inflamatòria intestinal i té com a objectiu principal determinar la vacunació i la immunització correcta d’aquest tipus de pacients. 

 

Així doncs, els resultats de la investigació es poden començar a implementar ja de manera immediata en la pràctica diària en atenció primària. 

 

Cristina García va engegar aquest projecte juntament amb les seves companyes i en col·laboració amb la Unitat de Suport a la Recerca de Lleida, la Fundació IDIAP Jordi Gol i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida.

Ariadna Sánchez