Cubells obre un nou procés de licitació per acollir famílies amb fills que vulguin instal·lar-se al poble

16/05/2022

Les persones interessades tenen temps de presentar les sol·licituds fins al 6 de juny

L’Ajuntament de Cubells ha iniciat un nou procés de licitació per escollir famílies amb fills que vulguin instal·lar-se al municipi facilitant-los un lloguer assequible.

L’habitatge de la licitació se situa a la plaça Fustegueres de Cubells i disposa d’una superfície útil de 104,50 m2 . La llar, que serà arrendada sense mobles, compta amb: quatre habitacions, rebedor, passadís, menjador, cuina, rebost i bany.

Segons s'indica al plec de clàusules, s’estableix un lloguer mensual mínim de 150 euros i un màxim de 315 euros. El contracte d’arrendament s’adjudicarà per via de concurs públic i poden presentar-se unitats familiars, no superiors a sis persones, fins al 6 de juny.

La durada del contracte d'arrendament es fixa en 5 anys, prorrogable per anys fins a un màxim de 10.

 

Totes les condicions de contractació es poden consultar a la pàgina web www.cubells.cat a través del Perfil del Contractant o clicant a l’enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=searchCn&reqPhase=Cn&pagingPage=0&idCap=936426

 

Una iniciativa que es repeteix

Cal recordar que aquesta no és la primera crida que du a terme el consistori per acollir noves famílies al municipi. L’any 2020, l’Ajuntament també va oferir l'arrendament de dos habitatges a un preu assequible per motivar l’arribada de famílies a Cubells i reduir el creixent despoblament.

 

Licitació del servei de bar de les piscines

D’altra banda, s’ha obert un procés de licitació per optar a la gestió del bar de les piscines municipals per la temporada d’estiu 2022.

La durada de la concessió serà d’una temporada, i cobrirà el període comprès entre el 23 de juny de 2022 i l’11 de setembre de 2022. El cànon s’ha establert en 2.000 € + IVA.

L’obertura del bar serà obligatòriament el mateix que el d’obertura de les piscines i que s’estableix en horari d’11:30 hores a 20:30 hores, de dilluns a diumenge i festius inclosos.

El termini per presentar les ofertes, a les oficines de l'Ajuntament, finalitza el dia 6 de juny de 2022 a les 15.00 h.

Infolleida