Curs Masculinitats i Feminitats: com abordar la diversitat sexual i afectiva en infants i joves

06/10/2017

El Servei d'Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat el curs Masculinitats i Feminitats, la construcció de les identitats i relacions de gènere per oferir eines i recursos per abordar la diversitat sexual i afectiva en infants i joves, tot desmuntant mites i prejudicis i reconeixent diferències, perquè tot infant i jove mereix un tracte digne i respectuós.

 

Aquesta formació s’adreça a professionals de centres i serveis educatius, sanitaris, policials, de serveis socials, de serveis especialitzats en infants i joves, i altres professionals que hi tinguin interès. Per garantir la compatibilitat d’horaris, se’n farà dos edicions, la primera el dimarts 17 d’octubre de 2017 i la segona el dissabte 28 d’octubre, totes dos de les 9.00 a les 14.00 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Noguera.

 

La formació anirà a càrrec de Paco Abril, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB); doctor en Societat de la Informació i Coneixement (UOC); professor de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i investigador en projectes relacionats amb el gènere, la masculinitat, la coeducació, la conciliació de la vida laboral i familiar, el neoliberalisme i l’activisme.

 

L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia al següent enllaç:

https://goo.gl/forms/PyRwXueoRxv3KtSz2

 

Per a més informació, adreceu-vos al Servei d'Atenció Integral (SAI) per a persones LGBTI del Consell Comarcal de la Noguera al tel. 973 448 933 o a l’a/e: [email protected].

Infolleida