Descarten que la mort de l'home trobat en un maleter a Lleida fos un crim

12/05/2021

L’home que va ser trobat sense vida dilluns a la tarda a l’interior del maleter d’un cotxe a l’aparcament d’una estació de servei a l’Ll-11 a Lleida no va ser víctima d’un crim, segons es desprèn de les primeres conclusions dels forenses. Un doctor de l’Institut de Medicina Legal que dilluns va acudir al lloc no va trobar signes externs de violència, segons ha pogut saber aquest diari, per la qual cosa després d’una primera anàlisi es descarta que fos víctima d’un homicidi.

Encara falten proves per determinar les causes exactes de la mort i quan es va produir. En funció dels primers indicis, feia diversos dies que estava sense vida.

Quant a la identitat de l’home mort, tot apunta que es tracta d’un veí de Balaguer de 36 anys, A.C., propietari del vehicle (un Nissan Qashqai) i la família del qual va denunciar-ne la desaparició el cap de setmana passat perquè no el veien des de dijous. També van demanar ajuda a través de les xarxes socials.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra continuen investigant què hauria succeït i proven d’esbrinar i reconstruir les últimes hores del conductor. El cotxe va ser aparcat allà a primera hora de la tarda de dijous. Pel que sembla, alguns testimonis van veure l’home fent moviments nerviosos. Els Mossos van trobar el cos sense vida entre el maleter i els seients posteriors, que estaven reclinats.

Un responsable de l’empresa de vehicles d’ocasió que hi ha a escassos metres va alertar la Urbana perquè el vehicle feia dies que era allà sense moure’s i desprenia una forta fetor. Els urbans van trobar el cadàver i van alertar els Mossos d’Esquadra. Aquests han obert una investigació per conèixer les causes de la mort, encara que en principi es descarta un homicidi. Un familiar del desaparegut deia ahir a les xarxes que es presumeix que es tracta d’una mort natural.

SEGRE.COM