El Centre Espai Orígens de Camarasa acolirà el 5-6 de setembre el curs "Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria"

25/08/2019

L’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric (ARDPH) organitza , conjuntament amb el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPArq-UAB), el curs Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria  que es realitzarà al Centre Espai Orígens de Camarasa els dies 5 i 6 de setembre. Aquest curs s’emmarca  dins dels projecte europeu Poctefa Patrim+ , programa finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

En aquest curs s’oferiran diferents  recursos i eines per treballar la prehistòria en diferents etapes educatives a partir d’exemples pràctics com les visites educatives a jaciments paleolítics, el cas de la Roca dels Bous o l’ús de la gamificació com a eina de divulgació.

El curs està adreçat a qualsevol persona interessada en la formació en prehistòria i la seva valorització i socialització mitjançant tallers i experiències didàctiques en entorns escolars. Aquest curs és gratuït però requereix inscripció prèvia abans de l’1 de setembre. Un cop realitzat el curs , s’ofereix la possibilitat als participants  de formar part d’una borsa de monitors/es.

El programa del curs així com la butlleta d’inscripció està disponible a la web http://espaiorigens.es/curs-aprendre-per-ensenyar-curs-teoric-practic-de-formacio-de-monitorses-en-prehistoria/

Infolleida