El Festival GarGar torna aquest cap de setmana

26/04/2022

Penelles tornarà a ser la capital de l’art mural aquest cap de setmana amb la celebració de la setena edició del Festival GarGar. Enguany, el festival comptarà amb la presència de la il·lustradora Roser Capdevila, en un certamen on una quinzena d’artistes tornaran a omplir les parets de la vila de colors 

L’art en directe torna aquest cap de setmana a Penelles amb la celebració de la setena edició del Festival GarGar. Així, una quinzena d’artistes d’arreu del territori tornaran a omplir les parets de la vila de colors en una edició del festival que comptarà amb una invitada especial, la il·lustradora Roser Capdevila. 

 

Exposicions, música en viu, tallers i gastronomia seran alguns dels plats del programa, que acompanyaran els murals en un cap de setmana molt esperat tant pel municipi com pels artistes. 

 

Després de sis edicions, el GarGar s’ha consolidat com una cita destaca dins del panorama cultural, una festa que enguany podrà tornar a la normalitat després d’haver-se d’adaptar en les darreres edicions per la pandèmia.

Ariadna Sanchez Ber