El GAL Noguera Segrià Nord organitza la jornada Enegest per a empreses interessades a estalviar en la factura energètica

19/08/2019

El GAL Noguera Segrià Nord ofereix als beneficiaris Leader i també a totes aquelles empreses interessades la possibilitat de millorar l’eficiència en la gestió de la facturació energètica per tal de controlar els consums i els costos de l’energia.

La jornada de formació prevista per al dimecres 28 d’agost de 2019 constarà de dos parts: en la primera, s’explicarà de manera detallada la factura de l’electricitat i el gas, i en la segona, el funcionament del programa Enegest, una eina que facilita l’optimització de la facturació energètica i millora l’autoconeixement energètic d’empreses i particulars perquè permet controlar els consums, els costos i així detectar els possibles estalvis energètics i econòmics.

Les empreses interessades a assistir a la jornada s’han d’inscriure mitjançant el formulari del següent enllaç: https://forms.gle/86eW1rSiCvtpjHUk9 o bé amb un correu electrònic a [email protected].

Enegest és una una de les eines del projecte de cooperació ENFOCC, coordinat per l’Associació per a la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura i en el qual coopera el GAL Noguera Segrià Nord. El projecte “ENFOCC. Energia, Forest i Canvi Climàtic” treballa amb l’objectiu d’augmentar la sostenibilitat dels territoris rurals catalans, impulsant la transició energètica i la gestió forestal sostenible.

El programa ENFOCC està finançat pel Fons Europeu d’Ajudes al Desenvolupament Rural (FEADER) i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya.

Infolleida