El Punt de Voluntariat del Consell Comarcal de la Noguera organitza el curs “El paper de les emocions en l’acompanyament a la gent gran”

10/09/2020

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Punt de Voluntariat de la Noguera, s’ha organitzat per als dies 25 i 26 de setembre la formació “El paper de les emocions en l’acompanyament a la gent gran”, impartida per professorat de la Fundació Amics de la Gent Gran i amb el suport i el reconeixement del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Adreçat a entitats i persones vinculades amb el món de l’associacionisme i el voluntariat, el curs té com a objectiu ensenyar a identificar les emocions pròpies, conèixer el paper que juguen en diferents situacions i posar en pràctica estratègies que millorin la gestió emocional durant l’acompanyament a la gent gran. Per assolir aquest objectiu es treballaran continguts com les emocions de la gent gran, la soledat, eines útils per a valorar i empoderar les persones grans que acompanyem, les nostres emocions en l'acompanyament a la gent gran i creences.

Aquesta formació és gratuïta i s’entregarà certificat d’assistència. S’impartirà el divendres 25 de setembre de 17.00 a 20.30 hores i el dissabte 26 de setembre de 10.00 a 13.30 hores, a la Sala Maria Rúbies del Consell Comarcal de la Noguera.

Per inscriure-s’hi cal telefonar al 973 448 933 - ext 1. o bé enviar  un correu electrònic a [email protected] .

 

Infolleida