El VII Torneig de Futbol Formatiu Aleví Copa “Cooperativa d’Artesa” celebra la seva 7a edició els dies 1 i 2 de juny

28/05/2019

L’esdeveniment esportiu, organitzat per l’Escola de Futbol d’Artesa de Segre, comptarà amb un total de 28 equips vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra i la Franja

– La sala d’actes de la Cooperativa d’Artesa de Segre (La Noguera), ha acollit aquest vespre, dilluns 27 de maig, la presentació oficial del VIIè Torneig de Futbol formatiu Aleví Copa “Cooperativa d’Artesa”, que es durà a terme els propers 1 i 2 de juny, en categoria alevina. L’acte ha comptat amb la presència de l’Alcalde en funcions del municipi, Mingo Sabanés, els alcaldables Pere Martí i Josep Maria Farré, el president de la Cooperativa d’Artesa (principal patrocinador del torneig), de l’Escola de Futbol Artesa de Segre, entre ells el seu president, Jaume González.


Enguany, la competició reunirà 28 equips vinguts d’arreu del territori català, Andorra i la Franja. La major part dels conjunts repeteixen d’edicions anteriors, però també n’hi
ha de nous, que s’han incorporat en aquesta edició. Així, participaran a la graella els següents equips:

Província de Lleida: Atlètic Segre, FIF Lleida, Lleida Esportiu, SE AEM, EF Pinyana, EF Baix Segrià, CE Ciutat La Seu, CE Ponts, CF Balaguer, EF Bellpuig, Linyola CE, EF Tremp, EF Artesa de Segre A i B.


Província de Barcelona: CF Damm (tercer classificat l’any anterior), Gimnàstic de Manresa, UE Sant Andreu, CE l’Hospitalet de Llobregat, UD Cornellà, CF Corbera de Llobregat, CF Cardona i UE Vic.


Província de Tarragona: Gimnàstic de Tarragona, EF Delta de l’Ebre i CFB Pallaresos.


Andorra: ENFAF Andorra

La Franja: Alcolea de Cinca CF i UD Fraga


L’esdeveniment esportiu tindrà lloc al Camp Municipal d’Esports de la mateixa població, on l’Escola de Futbol hi té les seves instal·lacions. L’objectiu principal d’aquest campionat és reforçar l’aposta per l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències entre els jugadors participants, molts dels quals no tenen oportunitat d’enfrontar-se a equips d’alt nivell durant la temporada. I tot això en el transcurs d’una competició sana i lluïda, que fomenti l’adopció d’hàbits positius en el món de l’esport i, especialment, en l’àmbit del futbol.
Infolleida