Els ajuntaments de Foradada, Penelles i Preixens, guardonats per la seva implantació de serveis d’administració electrònica

22/03/2018

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha distingit tres municipis de la comarca de la Noguera, Foradada, Penelles i Preixens per la implantació dels serveis d’administració electrònica als seus ajuntaments que faciliten a la ciutadania els tràmits en línia.

El lliurament de la distinció va tenir lloc en el marc del 3r Congrés de Govern Digital organitzat a Barcelona per la Generalitat de Catalunya, el Consorci AOC i el Consorci Localret els dies 21 i 22 de març de 2018.

El guardó distingeix aquells municipis de tot Catalunya que presenten un major grau d’implantació i ús de les diferents eines d’administració electrònica a l’hora de realitzar els tràmits administratius. Aquestes eines permeten una bona governança i una gestió pública eficient, mitjançant una administració oberta i innovadora i que dona resposta a les demandes i expectatives de la societat actual.

Els ajuntaments de Foradada i de Preixens repeteixen en el guardó. Recordem que el van rebre per primera vegada l’any 2015; el 2017 van ser premiats Alòs de Balaguer, Cubells i Preixens, i aquest 2018 ho han estat Foradada, Penelles i Preixens.

Infolleida