Els Lego Màsters a la final mundial de la WRO a Tailàndia

25/09/2018

Els Lego Màsters participaran a la final WRO de Tailàndia el proper Novembre, després d’haver aconseguit la segona posició a la final estatal celebrada a Platja d’Aro

El passat mes de Juny, quatre equips d’alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Els Planells d’Artesa de Segre, van competir a la World Robot Olympiad de Lleida. Un dels equips, els Lego Màsters, integrat per Raul Filip i Xènia Zamora, va guanyar la competició en la categoria Junior, obtenint, així, l’accés a la final estatal que es celebrà a Platja d’Aro. En ella, l’equip d’Artesa de Segre aconseguí la segona posició, fet que els portarà, el proper mes de Novembre a Tailàndia, a la final mundial.  


A la competició, que s’organitza en diferents categories, els participants disposen d’un parell d’hores per construir el robot amb que participaran, i realitzen cinc rondes en les que intenten obtenir el màxim nombre de punts resolent el repte plantejat.

 

Els Lego Màsters seguiran treballant fins al dia de la final per tal d’obtenir la màxima puntuació, tot i que apunten que, només el fet d’haver arribat fins a aquest punt ja és, per ells, una gran victòria.

Ariadna Sánchez