Els nens i nenes de la #Confinakids recullen més de 1.000€ per a les beques menjador de Càritas Lleida 

26/04/2020

Organitzada per Iter5 amb el suport de Xavi Thai Assessor Esportiu, la cita ha aplegat 125 participants

La #Confinakids, la cita esportiva, lúdica i solidària organitzada per Iter5 amb el suport de Xavi Thai Assessor Esportiu, ha aconseguit recollir aquest diumenge 1.050 euros que es destinaran íntegrament a les beques menjador de Càritas Diocesana de Lleida.

La jornada ha comptat amb la participació de 125 nens i nenes que han respost a la crida 100% solidària d’Iter5, una cita que prenia el relleu de la #ConFinaRun celebrada el passat 5 d’abril a benefici de l’IRB Lleida. Avui el protagonisme ha estat per als més petits, als quals s’ha volgut oferir una possibilitat de fer més divertit i amè el confinament amb una proposta que ha estat complementada amb altres activitats. I tot això volent potenciar, a més, el vessant solidari mitjançant la col·laboració amb les beques menjador que gestiona Càritas en uns moments en què la crisi sanitària ha ocasionat un augment de la demanda.

Adreçada a un sector d’edat dels 0 a 16 anys, la #Confinakids ha ofert als participants la possibilitat de córrer en diferents modalitats i distàncies, fins i tot en parelles, sempre buscant la diversió i fer activitat física. Així, s’ha pogut córrer sobre cinta, a la terrassa, al balcó, al jardí, amb una cullera i un ou a la boca, a la pota coixa, amb els peus junts saltant com una granota, fent el carretó, amb els cordons lligats amb la sabatilla del germà, amb els ulls tapats, etc.

Les inscripcions es podien fer amb una aportació voluntària a la web d’Iter5, on hi havia l’opció de descarregar-se un dorsal que, posteriorment, els participants podien imprimir per pintar-lo i decorar-lo al seu gust. També es podien descarregar una medalla al·lusiva per pintar al seu gust, i igualment podien fer altres dibuixos amb motius solidaris de cara als infants que seran beneficiaris de l’ajut. Tot plegat s’ha publicat a les xarxes socials d’Iter5 amb el hashtag #Confinakids.

Tots els participants han rebut una bossa del corredor virtual amb diferents obsequis de les empreses i firmes col·laboradores. Així, Àltan Wear ha donat una samarreta tècnica d’obsequi a cada participant (un detall que lliurarà quan acabi el confinament a les seves botigues de Balaguer, Tàrrega i Lleida); Plusfresc Lleida aportarà un suc de fruites; Wala ha ofert un codi descompte per fer compres online a www.walashop.com; Font Puericultura, un descompte per a la compra online a través de la seva web (www.fontweb.cat); i Comercialitzadora Torres Energia, un llibre per pintar, el mateix que El Pot Petit.

Paral·lelament a la cita esportiva, i a través de les xarxes socials d’Iter5, s’han ofert diferents actuacions musicals i teatrals que han configurat un complet programa d’activitats. En aquest sentit, cal destacar la col·laboració desinteressada d’Escena Familiar, Nopatiskos Teatre, Lazzigags, Dj Lokito, El Pot Petit, Pastorets Rock, el Conservatori de Lleida i Dàmaris Gelabert.

També cal remarcar que s’han pogut fer diferents sortejos per gentilesa de Floristeria Sisor, El Genet Blau i Comercialitzadora Torres Energia, i també s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.

Infolleida