Els nois i noies de l’Estel portaran la barra del Llavors

24/08/2021

El festival, que tindrà lloc el 3 i 4 de setembre al monestir de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer i des del 30 d’agost el monestir acollirà una residència artística de Kernel Dance Theatre.

“Llavors, un festival amb Estel”. D’aquesta manera s’ha anunciat des de les xarxes de la Paeria de Balaguer que l’Associació l’Estel participarà en el proper “Festival Llavors – Cultura en creixement” dels dies 3 i 4 de setembre. Concretament serà en el servei de barra on els nois i noies de l’Estel desenvoluparan la seva tasca formant part de tot l’equip humà que tira endavant l’esdeveniment.

 

Des de la Paeria de Balaguer es treballa perquè l’activitat de ciutat sigui cada cop més inclusiva i en aquests sentit els responsables de l’Àrea de Cultura s’han mostrat molt satisfets de la col·laboració amb l’associació i estan convençuts que en vindran molts més.

 

Per altra banda, s’ultimen els preparatius per poder celebrar la segona edició d’un Llavors que aquest any col·labora amb el Suport a la Creació de Fira Tàrrega. Formen part d’aquest programa la companyia lleidatana Les Cícliques, que actuarà el divendres dia 3 i la companyia Kernel Dance Theatre que des del dilluns dia 30 d’agost s’instal·larà al monestir cistercenc i durà a terme la residència artística de l’espectacle “Long” que es podrà veure el dia 4.

 

A banda d’aquestes dos companyies emergents, Toni Jodar, amb “Explica dansa”, “Peix” de la companyia Hotel Iocandi, Mabel Olea amb “The Art of Contemplation”, el Cabaret Delicatessen de Nilak, la instal·lació artística Range de Jou Serra o les cantants Marala Trio, Meritxell Neddermann o Rosa Pou completen un programa on la dansa i les arts del moviment en són el pal de paller.

 

Més informació i reserva d’entrades a la web llavors.balaguer.cat

Infolleida