Els veïns de la Noguera comencen les votacions de l’1-O

01/10/2017

Tot i la presència policial i els entrebancs informàtics, els col•legis electorals han pogut obrir les portes permeten, així, el vot als ciutadans

Són molts els municipis que, per tal d’evitar el tancament dels seus col·legis electorals, han optat per passar la nit en ells. Jocs de taula, projecció de pel·lícules, o petits concerts son algunes de les activitats que han programat per tal d’agilitzar el pas de les hores. En d’altres casos, però, han optat per anar als col·legis a primera hora de la matinada, com seria el cas de Vallfogona de Balaguer, on, tot i la presència policial, han pogut obrir el col·legi i votar amb normalitat. Entre els veïns que han assistit a la votació, també hi havia la consellera Meritxell Serret, que ha fet una valoració de la situació que viu Catalunya.

 

Tot i els diferents entrebancs informàtics, que han dificultat les votacions, els diferents col·legis han pogut seguir amb la votació.

 

A més a més, el fet d’haver obert el cens a universal ha permès que veïns de grans ciutats es poguessin desplaçar a municipis més petits per exercir el seu vot.

Ariadna Sánchez