En marxa la Fundació Castell del Remei

21/09/2022

De la mà dels responsables del Castell del Remei, Tomàs Cusiné i Mireia González, neix la Fundació Castell del Remei. L'objectiu principal és fomentar els valors i donar rellevància a aquesta finca històrica, natural i cultural amb més de 3MIL 500 anys d'història

Amb l’objectiu de preservar els seus valors i el patrimoni, es posa en marxa la Fundació Castell del Remei. Es tracta d’una finca vitivinícola, històrica, natural i cultural de la Plana de l’Urgell.

 

Castell del Remei significa més de 3MIL 500 anys d’història. En el seu moment quan era una colònia agrícola era la llar de 500 persones i, ara, en l’actualitat és l’atractiu turístic de més de 60MIL. En aquest sentit, la Fundació vetllarà per tot el que va ser i serà per la plana de l’Urgell, el Castell del Remei.

 

Per aconseguir-ho es treballarà en àrees com la biodiversitat, la ciència, la cultura, els esports, l’enologia, entre altres. Tot plegat amb el suport d’un Consell Assessor amb professionals del sector com el pilot Isidre Esteve, l’historiador Joan Busqueta o la biòloga Carla Conejo.

 

Julen Andrés Carralero