Entrega de premis del 30è Premi de Narrativa Breu d'Artesa de Segre

05/06/2019

El diumenge 2 de juny de 2019 a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre es va celebrar l'acte de lliurament de premis del 30è Premi de Narrativa Breu d'Artesa de Segre.

L'escriptor convidat en aquest certamen va ser en Jordi Nogués i Aymerich. Es va comptar amb la presència de Mingo Sabanés, alcalde d'Artesa de Segre, la directora general de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, representant el Consell Comarcal de la Noguera, el Conseller Comarcal, 
Josep M. Farré i la coordinadora del jurat, Sra. Josefina Solans. Els acompanyaments musicals van anar a càrrec del pianista Paolo Leone, alumne de l’Escola Municipal de Música d'alumne de l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre.

El jurat ha estat format per Carme Barril, Pepi Eroles, Glòria Farré, Vicenç Fornons, Joana Jiménez, Meritxell Marimon, Ester Pereta, i Teresa Vilanova.

En aquesta edició s’han presentat 206 obres d’arreu del territori català. De la primera a la sisena catagoria els guanyadors han estat tots de la provincia de Lleida. En la setena categotia, de 18 a 60 anys el guanayador ha estat Eva Moreno i Bosch de Molins de Rei, amb l’obra Emotech i l’accèssit per David Puertas i Esteve de Sant Pere de Ribes , per l’obra El vi de la música. En la 8a categoría, majors de 60 anys, el guanyador ha estat Ramon González i Reverter de Sant Carles de la Ràpita per l’obra Història d’un xiquet, i l’accèssit ha estat per Francesc Cutchet i Domènech de Sabadell per l’obra Més enllà del mur.
Infolleida