Espectacle poètic-musical a Les Avellanes en el marc de Sant Jordi

19/04/2021

L’artista Josep-Manel Vega i l’actriu Àngels Bassas seran els protagonistes de l’espectacle poètic-musical organitzat per l'ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya en el marc de la Diada de Sant Jordi. Per tal de garantir les mesures sanitàries, és obligatòria la inscripció prèvia 

En el marc de la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Les Avellanes i Santa Linya ha organitzat un espectacle poètic-musical que anirà a càrrec de l’artista Josep-Manel Vega i l’actriu Àngels Bassas. Així, amb aquest espectacle, es pretén mantenir l’aposta per la cultura en un moment tan complicat com l’actual. 

 

Així el músic i l’actriu compartiran, en aquest espectacle, poemes antics i poemes recents que han esdevingut particularment significatius en el temps actual. D’aquesta manera Àngels Bassa posa veu a un recull de poemes amb l’ambient sonor construït en directe per la música de Vega. 

 

L’espectacle, que tindrà lloc el proper dissabte al matí, comptarà amb diferents mesures sanitàries i, és per això, que cal inscripció prèvia per participar-hi.

Ariadna Sánchez