Grups d’Acció Local (GAL) d’Aragó i Catalunya es reuneixen per intercanviar experiències Leader a Balaguer

23/01/2020

Els dies 28 i 29 de gener Leader Pirineu Occidental, amb el suport de Consorci GAL Noguera Segrià Nord, ha organitzat una jornada de cooperació entre els grups GAL de Catalunya i d’Aragó on s’exposaran diversos projectes de cooperació.

Per donar el tret de sortida a l’acte intervindran Paul Soto,  responsable i gestor de la Unidad de Apoyo (Contact Point) de la Red Europea de Desarrollo Rural; Francisco Domínguez Real, cap de servei de Programes Rurals del govern d’Aragó, i Josep Maria Martí, cap de servei de Programes Rurals de la Generalitat de Catalunya.

Durant la jornada del dia 28 de gener diferents coordinadors dels projectes de cooperació tant de Catalunya com d’Aragó els presentaran i durant la tarda es realitzarà una sessió de treball en diversos grups d’interès.

El dia 29 de gener durant el matí s’exposaran altres experiències de projectes de cooperació entre particulars aragonesos i 5 projectes estratègics del territori català, i posteriorment un coffee work per afavorir sinergies entre entitats en un ambient més distès i proper.

Per a més informació, podeu consultar el programa de la jornada a la web del Consorci GAL Noguera segrià Nord:

http://portals.ddl.net/gestio/consell-comarcal-de-la-noguera/leader

Infolleida