III Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec al Monestir de les Avellanes

10/12/2018

El concert es consolida com a punt de trobada dels pobles de Les Aspres del Montsec, per donar la benvinguda al Nadal

El diumenge 16 de desembre de 2018 a les 17:00h, el Monestir de les Avellanes acollirà la tercera edició del Concert de Nadal de Les Aspres del Montsec. Es tracta d’un concert
de caire popular, que té la voluntat de ser punt de trobada dels veïns i veïnes dels pobles d’aquesta zona del Montsec, per donar la benvinguda en família al Nadal.

En aquesta edició l’esdeveniment compta amb un programa amb diverses activitats. A les cinc de la tarda es començaran els actes amb l’Hora del Conte “Els calaixos del cel”
a càrrec de l’actriu Ada Cusidó i organitzada amb la col·laboració de la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

A les sis de la tarda i a l’església del monestir, començarà el concert amb el Cor d’alumnes de les escoles ZER Montsec (Os, Gerb, Les Avellanes, Tartareu i Àger), organitzat per l’ocasió i dirigit per Judit Sorribes. Continuarà la Coral Vitàlia, amb cantaires de Vilanova de la Sal i de Les Avellanes. El concert finalitzarà amb l’actuació de la Coral Maristes Montserrat de Lleida, dirigida per Gerard Riu.

En finalitzar el concert hi haurà la tradicional torronada popular gentilesa de Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer, acompanyada de vi del Celler del Montsec d’Artesa de
Segre.
Infolleida