Investiguen abusos a una nena per part dels seus germans a Balaguer

17/01/2022

Els Mossos van obrir diligències després de rebre la denúncia a la capital de la Noguera

Els Mossos d’Esquadra investiguen els suposats abusos sexuals que hauria patit una nena de Balaguer per part dels seus germans, que serien majors d’edat, segons ha pogut saber aquest diari. La policia catalana va obrir les diligències d’investigació després que ahir s’interposés una denúncia a la comissaria de la capital de la Noguera per uns presumptes tocaments a una menor, segons van indicar fonts policials. Els investigadors van prendre declaració als denunciants i van iniciar les indagacions per aclarir el que ha succeït davant de la gravetat dels fets denunciats.

Paral·lelament, es va obrir el protocol que està previst en aquesta mena de casos encara que no van transcendir més detalls sobre aquesta qüestió. Al tancament d’aquesta edició, no constaven detinguts ja que la investigació es trobava en una fase inicial. D’altra banda, s’ha de recordar que l’Audiència de Lleida jutjarà dijous vinent dos homes acusats de violar una jove en un parc de Balaguer l’estiu del 2018 per als quals la Fiscalia sol·licita vint-i-dos anys de presó, com va avançar SEGRE ahir.

Concretament, sol·licita catorze anys de presó per la violació i vuit anys més de presó per l’agressió comesa pel seu còmplice, ja que van cooperar entre ells per agredir sexualment la víctimaD’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir divendres al migdia al carrer Àger, a la Bordeta, un home de quaranta-set anys acusat de maltractar la seua parella, una jove de divuit anys. Pel que sembla, els Mossos d’Esquadra també l’investiguen per un delicte continuat d’agressió sexual, ja que sospiten que podria haver forçat la dona a mantenir relacions sexuals en contra de la seua voluntat, segons ha pogut saber aquest diari. La detenció es va produir divendres cap a les 12.00 hores, quan la víctima va demanar ajuda.

Al lloc es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va observar que la dona presentava lesions i testimonis van afirmar que havien sentit com cridava demanant auxili. La dona va ser traslladada a un centre mèdic per ser atesa de les ferides. Sospiten que l’home havia sotmès la jove.

SEGRE.COM