Jordi Savall dona el tret de sortida al Mil·lenari de Sant Pere de Ponts 

06/03/2024

Jordi Savall, amb Hespèrion XXI ha donat el tret de sortida al Mil·lenari de Sant Pere de Ponts. El prestigiós conjunt instrumental, dirigit pel multipremiat músic català, ha interpretat el programa “Orient-Occident. Diàleg de les ànimes” des d’aquest emblemàtic espai de la Noguera. Ho ha fet amb les entrades esgotades des de fa setmanes 

La col·legiata de Sant Pere de Ponts ha comptat amb un ambaixador de luxe en el concert inaugural de celebració del seu MIl·lenari. Es tracta de Jordi Savall que, acompanyat del seu prestigiós conjunt instrumental Hespèrion XXI, ha interpretat el programa “Orient-occident, Diàleg de les ànimes”. 

El concert inaugural, que va exhaurir les entrades en menys d’una hora, ha fet un repàs a les músiques cristianes, jueves i musulmanes, juntament amb les tradicions de l’entorn del Mediterrani entre els anys 1100 i 1400. 

Els actes de commemoració del Mil·lenari seguiran el dissabte, amb l’actuació de la cantant Lídia Pujol que presentarà el concert “Dona’m la mà. Sóc l’altra mà, no una costella”. 

Infolleida