Jornada tècnica sobre obradors compartits per productors agroalimentaris de la província de Lleida

31/08/2023

El proper dimarts 12 de setembre de 2023, a les 8.45 h, el Consorci GAL Noguera Segrià Nord organitza a la seu del Consell Comarcal de la Noguera la jornada tècnica “Infraestructures compartides per productors agroalimentaris”. La participació és oberta, i s’adreça a productors agroalimentaris i a tothom que tingui interès a conèixer què són i com funcionen les infraestructures compartides, com els obradors compartits. També s’hi farà una dinàmica de detecció de les necessitats en infraestructures compartides en el sector del territori, i la clourà una visita i un networking al Molí d’Oli de Castelló.

 

La sessió anirà a càrrec d’Eloi Guinjoan, de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), i de Marta Quintana, de Gestoría Alimentaria.

També hi participaran Miquel Plensa, president del Consell Comarcal de la Noguera i del Consorci GAL Noguera Segrià Nord, i Rosa Armengol, cap de l’Oficina Comarcal de la Noguera, per donar la benvinguda a tots els assistents.

 

Aquesta és la primera de les 5 trobades que organitzen cada grup d’acció local (GAL) de la província de Lleida en marc del conveni amb el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida sota el títol “Actuacions per a la millora dels petits productors agroalimentaris dels territoris rurals de Lleida, creació de xarxa i visualització de bones pràctiques”. L’objectiu és contribuir a dinamitzar el sector agroalimentari organitzant 5 jornades a cada àmbit dels GAL per donar resposta a les necessitats detectades en la Diagnosi de les necessitats del sector agroalimentari en el marc del conveni 2022.

Les persones que vulguin assistir a la jornada s’hi poden inscriure a través del següent FORMULARI.

Aquesta jornada està organitzada conjuntament amb el CEI Balaguer  i amb els diferents GAL de la província de Lleida (Associació Leader de Ponent, Consorci Leader Pirineu Occidental, Consorci Gal Alt Urgell-Cerdanya, Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central). Està alineada amb l’Agenda compartida per a la transformació econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, que forma part del Projecte Estratègic per a la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran, 2020-2027.

Infolleida