JORNADES PATT: Iniciem-nos a exportar! Exportació per a petites empreses

12/12/2018

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord va organitzar una jornada “Iniciem-nos a exportar! Exportació per a petites empreses” que es va realitzar al Consell Comarcal de la Noguera el passat dimecres 5 de desembre de 2018.

La vicepresidenta del Consell Comarcal, la Sònia Valero, va ser l’encarregada de fer la presentació de la jornada. La ponència va anar a càrrec de la Sara García, consultora de vendes i exportació a Mediterrae Foods. La xerrada estava pensada per obrir les portes a l’exportació a les petites empreses del territori rural, donant les pautes per iniciar-se en aquesta aventura i no defallir.

Després de la pausa es va parlar de com establir una ruta per tal d’arribar al primer client de fora del nostre territori.

Per finalitzar la jornada, l’Ester Tusal va explicar un exemple real d’una microempresa que exporta el seu producte, que va ajudar les persones assistents a considerar que tenen aquesta porta oberta.

En aquesta jornada es va donar veu a tothom en un enriquidor debat sobre quines són les millors estratègies que poden adoptar els empresaris i les empresàries per millorar la rendibilitat de les seves empreses.
Infolleida