Josep Costa presentarà el seu darrer llibre a Balaguer

17/12/2020

El vicepresident primer del Parlament de Catalunya, Josep Costa, presentarà a Balaguer el títol Eixamplant l'esquerda. Hi guanyarà la independència. Es tracta del seu darrer llibre, on analitza els esdeveniments posteriors al referèndum de l'1 d'octubre de 2017 i planteja els escenaris de futur del procés sobiranista català.
Josep Costa és lletrat de l'administració pública i professor associat de teoria política a la Universitat Pompeu Fabra. És autor de diversos articles acadèmics i d'opinió sobre la diversitat cultural i nacional en democràcies liberals i sobre processos d'independència, així com de divulgació periodística a VilaWeb, El Nacional, Nació Digital, Ara o El Punt Avui. El 2017 va publicar O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l'independentisme. Juntament amb l'advocat Gonzalo Boye ha liderat l'estratègia jurídica que ha portat Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí a ocupar el seu escó al Parlament Europeu.
L'acte tindrà lloc el proper dimarts 22 de desembre a les 8 de la tarda a la sala d'actes de la Casa de la Paeria i serà presentat per Marc Solanes, coordinador comarcal de Junts per Catalunya a la Noguera. Cal confirmar l'assistència al 615981299.
Infolleida