Junts per Balaguer, PSC, CUP i Balaguer Ara Sí emeten un comunicat sobre el centre Àngel Guimerà 

14/02/2020

Els grups municipals Junts per Balaguer, PSC, CUP i Balaguer Ara Sí han emés un comunicat sobre el tancament de l'escola pública Àngel Guimerà. El comunicat és el següent:

"Els grups municipals esmentats manifestem la nostra postura contrària a la decisió unilateral del tancament de l'escola pública Àngel Guimerà. Denunciem la manca de transparència i l'opacitat per part de l'alcalde i del seu equip de govern així com del departament d'ensenyament respecte a aquesta decisió. 

Per tal de revertir aquesta situació exigim al departament d'ensenyament que obri la corresponent preinscripció per a la línia de P3 pel pròxim curs 2020- 2021.

Tanmateix, demanem al departament d'ensenyament que es comprometi a dissenyar un nou pla educatiu. Aquest s'ha de treballar i consensuar amb els diferents col·lectius educatius, actors socials, l'AMPA i l'equip educatiu del centre.

Rebutgem la posició de la Paeria de Balaguer de responsabilitzar a l'AMPA de l'escola de dissenyar un nou projecte educatiu per l'escola. Aquesta tasca és clarament fora de la seva competència i correspon als tècnics d'ensenyament.
Els grups municipals sota signants, donem total suport a les accions i mobilitzacions que l'AMPA consideri oportunes i seguirem treballant per revertir aquesta situació.


Infolleida. FOTO: Segre