"La biblioteca a casa", nou servei de la biblioteca Margarida de Montferrat 

15/01/2021

La Biblioteca Margarida de Montferrat inicia a partir de dilluns 18 de gener un nou servei: el préstec a domicili.

Neix de la necessitat d’adaptar els serveis de la biblioteca a la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 que ha fet que algunes persones no tinguin opció d’accedir-hi.

 

A qui va adreçat?

S’adreça a persones residents a Balaguer amb problemes de mobilitat, gent gran, confinades a casa o en una situació de vulnerabilitat que els impedeixin desplaçar-se fins a la Biblioteca.

 

Quin tipus de documents puc demanar en préstec i quants?

Tots els documents que prestem habitualment a la biblioteca. Revistes, novel·les, pel·lícules, CD... Demana el que vulguis del nostre catàleg i intentarem portar-t'ho. El servei de préstec és gratuït. Amb el carnet de la Biblioteca pots tenir un total de 30 documents en préstec durant 30 dies.

 

Què cal fer si vull gaudir d’aquest servei?

Trucar per telèfon al 973 44 34 10 o enviar un correu electrònic a [email protected] i fer la teva petició. Recorda que és imprescindible disposar del carnet d’usuari de la Biblioteca.

Un cop el personal de la Biblioteca rebi la petició, prepararà la comanda i trucarà l'usuari per confirmar les dades de contacte i informar-lo del dia i hora del repartiment.
Infolleida