La carnissera Anna París de Balaguer imparteix cursos a Barcelona, Madrid i València

11/12/2018

Aquest any 2018 l’Anna París, de la Carnisseria París de Balaguer, ha continuat impartint els seus cursos sobre elaboració innovadora en carnisseria a petició dels gremis de carnisseria de Barcelona, València i Madrid.

Va començar el dia 7 de maig de 2018 al Gremi de Carnissers de Barcelona i Comarques on va impartir per tercera vegada el curs "Iniciació a l’elaboració innovadora”, aquest cop adaptat a l’aviram i el conill. Atès l’èxit de les 2 edicions anteriors del 2017, l’organització va oferir la possibilitat de participar-hi en línia en directe per tal que cap professional amb interès es quedés sense plaça.

El dia 28 de maig va impartir a València el curs “Iniciació a l’elaboració innovadora” organitzat pel Gremi de Carnissers-Xarcuters de València i Província, curs que va repetir el dia 17 de juny a Madrid organitzat per Fedecarne Asociación (Federación Madrileña de Detallistas de la Carne), tots dos amb les places completes.

D’acord amb la línia de treball de la Carnisseria París, que ofereix elaboracions pensades per a cada època de l’any promovent el consum de productes de temporada i de proximitat, va impartir el curs “Elaborats de Nadal” el dia 7 d’octubre a Madrid amb Fedecarne Asociación, i el dia 19 de novembre amb el Gremi de Barcelona, també amb les places exhaurides.
Infolleida