La Diputació estudia la remodelació del camí municipal a Mont-rebei

18/06/2019

La corporació valora inicialment en 375.000 euros la millora del ferm dels 8 Km del camí municipal d’enllaç entre Pont de Montanyana i el congost de Mont-rebei

La Diputació de Lleida elaborarà un estudi per valorar les alternatives a la millora del ferm del camí municipal que enllaça el límit provincial a Pont de Montanyana (C-1311) amb el pàrquing del congost de Mont-rebei, d’uns 8 km de llargària, estudiant diferents propostes tècniques per tal que les administracions implicades puguin determinar la solució més idònia.

 

La xifra aproximada de pressupost que es contempla seria de 375.000 euros (PEC) amb una solució de mescla bituminosa en calent.

 

L’estudi es fa de forma paral·lela a les accions que s’hauran de dur a terme en aquesta zona en els propers dies, després que el passat dissabte una esllavissada de roques tallés la principal carretera d’accés al congost de Mont-rebei, des del Pont de Montanyana. Així, un equip de tècnics de la Diputació s’ha desplaçat aquest dilluns a la zona per fer una avaluació dels danys i assessorar  l’Ajuntament, com a titular de la via, respecte dels treballs que aquest ja va iniciar el mateix dissabte.

 

El diputat en funcions responsable dels Serveis Tècnics, Josep Ibarz, s’ha compromès a analitzar també els ajuts que la Diputació pot atorgar al municipi de Sant Esteve de la Sarga per a la millora integral de tota la via municipal, de 25 km de llargària.

 

D’altra banda, la Diputació de Lleida mitjançant els seus Serveis Tècnics va realitzar el proppassat hivern uns treballs de topografia per a la recuperació del sender que uneix l’ermita de la Mare de Deu de la Pertusa amb la passarel·la de Mont-rebei al terme municipal d’Àger. 

Infolleida