"La Guerra Civil a través de la recreació històrica" a la Biblioteca d

05/09/2018

L'any 2018 es commemora el 80è aniversari de la Batalla del Segre, un dels esdeveniments històrics més rellevants que han tingut lloc a les Terres de Lleida durant el passat segle XX. Aquest episodi, sagnant i tràgic, conjuntament amb tota la Guerra Civil Espanyola, va marcar un punt d'inflexió al nostre territori.

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, conjuntament amb l’Associació d’Estudiosos del Front del Segre, aefs, el Grup de Recreació Històrica de la Universitat de Barcelona, DIDPATRI i el Servei Històric dels Mossos d’Esquadra, hem organitzat l’exposició “La Guerra Civil Espanyola a partir de la recreació històrica”, que podeu visitar a l’Àrea 
d’Activitats de la Biblioteca del 3 al 12 d’octubre de 2018.

Aquesta exposició anirà acompanyada de diferents activitats:

Divendres 14 de setembre de 2018 – 19.00 h Presentació exposició a càrrec de Pol Galitó, historiador i estudiós del  Front de Segre, Oriol Miró, responsable del grup DIDPATRi de la  Universitat de Barcelona i Fèlix González, Sotsinspector del Servei  Històric dels Mossos d’Esquadra.

Dissabte 6 d’octubre de 2018 (consultar programa) Recreació històrica a l’escola Republicana de Suboficials de Tudela de Segre.
Infolleida