La màgia solidària torna a omplir Montgai 

30/09/2022

Com ja és tradició, la jornada de màgia solidària ha estat la protagonista aquest divendres del Montgai Màgic. Així, prop de 180 usuaris d’una desena de centres de Lleida, membres de la Federació ALLEM, han pogut gaudir de l’espectacle de Mags per l’Esperança que ha omplert un dels escenaris de Montgai 

La màgia solidària ha tornat als carrers de Montgai en un dels dies més especials del Montgai Màgic, dedicat a les persones amb discapacitat, membres de la Federació ALLEM. Així, els prop de 180 usuaris, arribats d’una desena de centres de Lleida, han estat els protagonistes d’aquesta segona jornada de la fira, una jornada que reben, també, amb molta il·lusió. 

 

Durant la jornada, els participants han pogut gaudir, també, d’un conjunt de jocs de carrer que han estat els mateixos voluntaris de Montgai Màgic qui els han construït. 

 

Montgai Màgic s’allargarà durant tot el cap de setmana, amb més d’una quarantena de mags que oferiran prop d’un centenar de funcions en dotze punts distribuïts per tot el poble.

Ariadna Sanchez Ber