La Paeria de Balaguer fa pública una ‘agenda extraordinària’ en què detalla tots els actes culturals i/o lúdics que han quedat ajornats o suspesos definitivament dels mesos de març, abril i maig

01/04/2020

A conseqüència de la crisi sanitària causada per la pandèmia Covid 19, la Paeria de Balaguer ha editat una agenda extraordinària en què detalla informació sobre els canvis d'algunes activitats ajornales o suspeses dels mesos de març, abril i maig. L'objectiu, segons el paer de Cultura, Arnau Torrente, és posar tots aquests canvis en coneixement de tota la ciutadania.

 

Del mes de març s'ha ajornat l'obra de teatre "Jerusalem", que està pendent de nova data; també han quedat ajornats els concerts Sobreviuré i el Barnasants. El primer se celebrarà el dia 28 de juny mentre que el Barnasants tindrà lloc el 29 de novembre. Un altre concert previst per aquest mes, Glòria de Vivaldi, ha quedat suspès.

 

Del mes d'abril s'han ajornat l'Encontats, el 5è Mercat del conte infantil, previst pel dia 19 i el concert de Mishima previst pel 25 d'abril. L'Encontats s'ha traslladat al 20 de setembre i el concert de Mishima s'ha previst pel 26 del mateix mes. Pel que fa la Setmana Cultural de Sant Jordi ha quedat tota suspesa igual que Fira Q, que no se celebrarà fins al 2021.

 

També del mes d'abril ha quedat ajornada, pendent de nova data, la 7ª Trobada de hip-hop Free Style Dance BLG.

 

Pel que fa al mes de maig, l'esdeveniment solidari del Posa't la gorra, previst pel dia 10, s'ha traslladat al 21 de juny mentre que la Festa de l'Harpia Balaguer Medieval prevista per final de mes també s'ha ajornat i s'està estudiant quan poder-la dur a terme. La data es podria situar entre el setembre i l'octubre, segons comenta el mateix paer de Cultura.

 

Totes les activitats vinculades a la capitalitat del bàsquet català queden pendents de nova data.

 

 

 

 

 

Infolleida