La Paeria de Balaguer impulsa una guia de digitalització i assessorament pel comerç local

11/06/2020

Aquesta guia de suport pel sector econòmic de la ciutat estarà a disposició de les empreses inscrites al Directori empresarial, comercial i de serveis

La Paeria de Balaguer, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Fires, segueix apostant per un dels sectors econòmics més potents de la ciutat; el del comerç i serveis. La situació provocada per la COVID 19 ha evidenciat, encara més, la necessitat d’impulsar la digitalització dels sectors econòmics de la capital de La Noguera.

 

La nova situació provocarà canvis importants, no només comercials sinó també econòmics i socials.  Durant aquests dies de confinament, s’ha estat treballant colze a colze amb representants de les diferents associacions del sector per tal de pensar en noves propostes, modernes i innovadores que permetin fer front a aquesta situació d’incertesa. Unes propostes que van des de la necessitat de treballar conjuntament dins del sector productiu, la necessitat de cercar noves fórmules i l’impuls de la tecnologia i la digitalització del sector.

 

Precisament, la digitalització es en un dels camps en els que caldrà fer un major esforç, és per aquest motiu que la Paeria ha encarregat una guia de suport de venda en línea dirigida als comerços per tal d’acompanyar-los i assessorar-los en aquesta transformació digital.

 

Aquesta guia s’enviarà a totes les empreses i autònoms que s’hagin donat d’alta al Directori empresarial, comercial i de serveis que ja va presentar, fa poques setmanes, la Paeria de Balaguer per tal de disposar d’una base de dades que doni a conèixer tot el que Balaguer ofereix des d’un punt de vista empresarial.

 

 

 

 

Infolleida